Lawati laman Facebook kami untuk mengenali kami dengan lebih dekat!!
Emailkan sebarang pertanyaan & persoalan kepada kami!
Lawati laman Twitter kami untuk mengikuti update terkini kami di twitter!

Saya ingin memperkenalkan produk aromaterapi Edaran  Fyruz De Parfume Marketing

Seperti yang di ketahui aromaterapi mempunyai banyak kelebihan. Paling tidak pun, orang pasti tahu bahawa aromaterapi merupakan sesuatu yang menghasilkan wangian, menyegarkan minda, meredakan emosi dan ketegangan serta mengembalikan semangat.
Namun banyak lagi kelebihan aromaterapi yang masih tidak diketahui. Antaranya termasuklah memlancarkan peredaran darah, mengurangkan kadar nikotin dalam paru-paru, membaiki masalah pencernaan, mengatasi kekejangan otot serta membunuh bakteria selain daripada menghilangkan bauan yang tidak enak.

Produk yang saya perkenalkan ini dapat menyelesaikan masalah kesukaran tidur yang sering dialami oleh sesiapa sahaja. Produk Aromaterapi Set ini membantu anda mendapatkan tidur yang lena dan selesa. Dengan ini anda pasti dapat memulakan hari anda dengan segar dan ceria.

Selain itu, saya juga ingin memperkenalkan ROOM SCENT NATURAL AROMA BAMBOO yang di datangkan  pelbagai bau Vanilla ,Epal , Rose , Lavender mampu menimbulkan rasa dan suasana romantis serta mengindahkan lagi malam-malam anda. Haruman ini sesuai untuk pasangan yang baru mendirikan rumahtangga serta mereka yang inginkan suasana kamar yang romantis.

Tahukah anda haruman aromaterapi dapat membantu mempertingkatkan kesihatan tubuh anda!. Berikut merupakan antara haruman aromaterapi dengan fungsi-fungsinya tersendiri.

  
  1. Rosemary. Ia berkesan untuk mempertingkatkan konseterasi minda. Kajian dari International Journal Of Neuroscience mendapati, respondan yang menghirup haruman rosemary sepanjang ujian dilakukan, mempamerkan konsenterasi yang lebih baik berbanding dengan yang lain.
  2. Eucalyptus atau minyak kayu putih. Ia berkesan dalam mengubati demam selsema. Kandungan eucalyptus membantu pesakit mengeluarkan hingus dan juga kahak.
  3. Vanila. Haruman vanila bertindak mengawal nafsu makan terhadap makanan manis. Haruman vanila akan merangsang fungsi hormon Serotonin yang dapat menghilangkan keinginan untuk menikmati makanan yang manis.
  4. Lavender. Jika anda menghadapi masalah stress, haruman lavender dapat membantu anda. Menurut journal Psychiatry Research, dengan hanya menghidu haruman ini selama lima minit, mampu menurunkan tahap hormon Kortisol yang terhasil semasa stress.
  5. Chamomile. Ia berfungsi mengurangkan senak perut dan sindron pra menstruasi. Kandungan yang ada padanya berfungsi sebagai anti pasmodik yang bertindak merehatkan otot-otot disekitar rahim.

GABUNGAN PRODUK INI JUGA TELAH DIKAJI OLEH PAKAR-PAKAR DI BIDANG AROMATERAPI SEBAGAI ALTERNATIF BAGI PERUBATAN MODEN DAN KEBERKESANANYA TELAH DI PERAKUI OLEH SAINTIS MODEN

KELEBIHAN PRODUK INI PENGHASILANNYA ADALAH DARI 'PATI-PATI TUMBUHAN’
BUNNER JUGA DISERTA DENGAN PAKEJ AROMATERAPI EDARAN FYRUZ DE PARFUME.

PENGUNAAN BERTERUSAN AKAN MENJAMIN HUBUNGAN YANG LEBIH INTIM DAN BAHAGIA UNTUK PASANGAN ANDA.

PAKEJ PRODUK I SET RM 60.00

BUNNER TEA POT 1X
16 TEALIGHT CANDLES 4HOUR BURN TIME 1X
OIL ESSENTIALS 15ML 1X
POTPURRI ROSE 1X
GLASS FOR POTPURRI 1X
ROOM SCENT NATURAL AROMA BAMBOO 1X